2020-12-18 07:59:26

Humanitarna akcija "Zajedno možemo više"

Naši učenici, pri udruzi Mladi oca Ante Gabrića u suradnji s volonterima Zaklade u osnivanju (Zaklada otac Ante Gabrić) od Zagreba, Zadra, Splita, Vrgorca, Metkovića  i u ovom vremenu nisu zaboravili Antine misije.

Zbog novonastale situacije mnogi od projekata koji su trebali krenuti kroz mjesec prosinac ostali su nerealizirani. Ipak, vrijedne ruke i veliko srce ovih volontera pronašlo je način kako i ovaj put pomoći Antinim misijama. Za sve vas pripremili su katolički kalendar s fotografijama i citatima našeg misionara te izradili zahvalnice za sve one koji su podržali Antine misije tijekom godine.

Kalendar će prodavati volonteri u nedjelju, 20. prosinca 2020. godine ispred crkve sv. Ilije nakon svetih misa te u prostorijama Srednje škole Metković od ponedjeljka 21. do srijede 23.prosinca  u vremenu od 8-12 sati, naravno uz pridržavanje svih epidemioloških mjera sigurnosti. Sav prihod od prodaje namijenjen je djeci misijske postaje Marijapoli, kako bi im u ovom teškom vremenu učinili Božić radosnijim.

Ova pandemija nije veća od nas i naših srdaca. Odazovite se našoj akciji i pomozite Antinim misijama. Sve informacije možete naći na facebook stranici „Sluga Božji otac Ante Gabrić“.

Kalendar je A3 formata, 13 listova, crno-bijeli sa predivnim fotografijama Zvonimira Atletića, našeg poznatog fotografa. 

Prodajna cijena je 25kn.

Hvala svima koji su nas i do sada podržali u pomoći Antinim misijama!

 

„Nema Božića bez davanja. Tek čestitka 'Sretan Božić' niti će tebe niti će drugoga usrećiti. Davanje: potpuno, iskreno davanje – tajna je Betlehema, tajna Božića.“

 otac Ante

 


Srednja škola Metković