2021-09-20 22:16:51

Erasmus+ projektu "European Patterns: Migration of Birds and People" dodijeljena eTwinning oznaka kvalitete

Erasmus+ projekt European Patterns: MIgration of Birds and People provodio se od 1. rujna 2018. do 31.8. 2021. godine u partnerstvu sa školama iz Njemačke, Ujedinjene Kraljevine, Poljske, Rumunjske i Turske.

 

Tijekom projekta uspješno su se realizirale fizičke mobilnosti u Izmir (Turska), Bacau (Rumunjska), Ustka (Poljska) i Bremen (Njemačka).

Zbog pandemije koronavirusa mobilnost u Veliku Britaniju održala se virtualno, a mobilnost u našu školu bila je hibridna - partneri iz Rumunjske i Poljske sudjelovali su na mobilnosti u Metkoviću, a partneri iz Njemačke i Velike Britanije sudjelovali su putem platforme Zoom.

Tijekom provedbe projekta učenici su imali priliku unaprijediti jezičn, komunikacijske i digitalne kompetencije i unaprijediti znanja iz stranih jezika, društvenih i prirodnih predmeta.

Projekt se provodio i na platformi eTwinning te je dobio eTwinning oznaku kvalietete zbog pedagoških inovacija i projektnih rezultata.

Rezultati projekta nalaze se na Twinspace stranici: https://twinspace.etwinning.net/70484/home

Koordinator projekta u Srednjoj školi Metković bio je Petar Nikolić, profesor savjetnik, a u Erasmus+ tim Srednje škole Metković sudjelovali su nastavnici Ivan Đerek, Nikolina Anković, Goranka Ivanković, Josip Cvitanović, NIna Bjeliš, Željka Dodig i Željka Jeramaz.

 

 


Srednja škola Metković