2018-05-21 12:54:19

Započela obnova Antine škole

Humanitarnim smo objedom 15. i 16. svibnja 2018. za djelatnike metkovskih škola nastavili s aktivnostima za prikupljanje sredstava za obnovu škole „Fr. Gabric English Medium School“.  Od srca se zahvaljujemo svima koji su se odazvali pozivu na objed  i tako poduprli naša zajednička nastojanja jer „zajedno možemo više“. Organizaciju ćemo objeda ponoviti  u lipnju za sve koji žele, a koji  se,  zbog svojih obveza,  nisu uspjeli odazvati . 


 

Akciju organiziramo u suradnji s ocem Sylvestrom Xavierom, njegovim kapelanom, prijateljem, suradnikom i nasljednikom na čijim je rukama umro naš misionar. Od oca smo Sylvestra dobili  obavijest i fotografije o obnovi škole koju smo željno očekivali želeći da se Antino pregnuće, žrtva i nada time nastavi u neprekinutom slijedu dobrote.


Nadamo se da će se tako naša srca potaknuti još jačom solidarnošću kako bismo ovim mladima pomogli na njihovu životnom putu za koji je tako marno skrbio naš otac Ante. Neka ove fotografije potaknu sve ljude dobre volje u našoj Neretvi  kako bismo se prema svojim mogućnostima uključili u prikupljanje pomoći. 


Svoj prilog možete uplatiti na račun udruge „Mladi oca Ante Gabrića“ račun HR1123600001102255307 pri Zagrebačkoj  banci, a svaki je,  pa i najmanji, prilog dobrodošao i hvalevrijedan. Imajući na umu da Bog voli vesela darivatelja, darivajmo radosno jer je moći darovati veliki blagoslov!

Mladi oca Ante Gabrića


Srednja škola Metković