2018-12-08 11:14:00

Sveti Nikola 2018. godine

Učenici Srednje škole Metković  tradicionalno su čestitali blagdan Svetog Nikole štićenicima Doma za starije i rehabilitaciju Metković 6. prosinca 2017. 
U pratnji pedagoginje Violete Oršulić  i profesorica Danijele Baćilo, Sanje Raguž i Julije Knežević učenici su prigodnim programom, slatkim i voćnim darovima te čestitkama koje su izradili uz pomoć profesorice Katarine Barišić upotpunili njihov program obilježavanja ovog blagdana dočekavši zajedno sv. Nikolu.
 

 

Za glazbu je bio zadužen Nikola Batinović, učenik prvog k razreda upravni referent, pjevao je Zbor učenica naše škole od prvog do četvrtog razreda, a  tradicionalne pučke čestitke izveli su članovi dramske skupine prvih razreda ekonomist i upravni referent te trećeg razreda strojarski tehničar. Pjevalo se i čestitalo na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku u veselom  predbožićnom raspoloženju koje je nakon druženja u dnevnom boravku nastavljeno i  hodniku na katu i u sobama nepokretnih štićenika koje su, iako prostrane,  bile pretijesne za sve učenike koji su došli čestitati i pjevati.


Srednja škola Metković